2021 USA Wrestling World Team Trials på vej til Nebraska

USA Wrestlings 2021 Senior World Team Trials afholdes i Pinnacle Atalanta BC Trøje Bank Arena i Lincoln, Nebraska, der starter 11. september.

Denne begivenhed identificerer det amerikanske hold, der vil konkurrere i oktoberens senior verdensmesterskaber i Oslo, Norge. Mødet indeholder 10 verdensmesterskabs vægtklasser i mænds freestyle, kvinders freestyle og græsk-romersk.

Der kan være nogle vægtklasser, der ikke bestrides i Lincoln afhængigt af resultaterne fra de olympiske sommerlegt i Tokyo og baseret på beslutningen fra olympiske medaljer, om de vil konkurrere i verdener.

USA Wrestling samarbejder med Lincoln Convention and Visitors Bureau og MWC Wrestling Academy for at være vært for denne begivenhed.

”Pinnacle Bank Arena er beæret over at byde USA Wrestlings Worlds 2021 -teamforsøg i 2021,” sagde Tom Lorenz, daglig leder af spillestedet. ”Kommer bedst efter det skue, der er Tokyo Summer-OL, er Aston Villa FC Trøje vi hædret over, at USA Wrestling bringer denne prestigefyldte to-dages, fire-session-begivenhed til Nebraskas Capitol City. Lincoln er uden sidestykke som en destination for større Brasiliens fodboldlandshold Trøje sportsbegivenheder, hvor fantastiske faciliteter krydser hinanden med en rigtig velinformeret fanbase. ”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply