Mental sejhed video til tennisspillere

forbliver mentalt vanskelig i kampe

I “Sessioner med Doc” svarer Dr. Patrick Cohn din sportspsykologi og mentale træningsspørgsmål om mental sejhed for tennisspillere. Besøg PeakSports.com og klik på Kontakt os for at indsende dit spørgsmål til Dr. Cohn for at svare på hans mentale spil videocast eller podcast.

Er du junior tennisspiller, eller har du en junior tennisspiller, der klarer sig meget bedre, når de spiller ældre spillere i herrenes turneringer vs. spillere i deres egen alder i juniorrækkerne?

Du vil lære, hvorfor denne særlige tennisspiller kæmper med at spille på sit eget niveau, men er en langt usædvanlig spiller, når han går, og han spiller ældre meget mere erfarne spillere.

Her er det spørgsmål, som Dr. Patrick Cohn besvarer denne uge:
William spørger:

”Jeg er en junior tennisspiller. Jeg spiller bedre i mænds turneringer end jeg gør i juniorer, fordi jeg ikke føler noget pres på at vinde eller pres for at udføre mit bedste. I juniorturneringerne har jeg en tendens til at spille virkelig stramt. Jeg vil ikke tabe, fordi de er i samme alder og ikke har nogen fordel i forhold Gremio Trøje til mig. Så af den grund føler jeg pres for at vinde og udføre mit bedste. Dette får mig til at spille stramt, vælge stumme skud og blive virkelig frustreret. Noget jeg kan gøre for at bekæmpe dette og spille, hvordan jeg gør det i herrenes turneringer, som jeg gør i juniorturneringerne? ”

Se videoen nedenfor for at høre, hvad Dr. Cohn har at sige om mental sejhed for tennisspillere. Glem ikke at abonnere på vores YouTube -kanal, der skal opdateres på alle vores nyeste videoer!

Abonner på PeakSports YouTube -kanalen nu for at modtage opdateringer om vores nye indhold!

Lær beviste mentale spilteknikker til at udføre dit bedste på banen!

Udfører du (eller dine spillere) op til din evne i konkurrence?

Bringer du dit bedste og mange selvsikre spil til kampe?

Succesrige tennisspillere har lært, hvordan man udfører med den øverste tillid til turneringer.

Hvis du er klar til at forbedre din mentale sejhed og udføre med den øverste tillid til kampe, kan tennistillid: Mental sejhed for turneringsspillere kan hjælpe dig med at gøre dette!

Brug tennistillid til at hjælpe med at øge din mentale sejhed i tennis og opdage kraftfulde og beviste mentale spilteknikker, der har hjulpet professionelle atleter med at vinde!

Tennistillid: Mental sejhed for turneringsspillere

Hvad siger Mental Game -kunder?
”Vi er imponeret over, hvor meget” Det selvsikre atlet ”-program har hjulpet min niese med at spille hendes bedste tennis under kampe. Hun kom bogstaveligt talt til den fjerneste runde af en turnering (semifinale) efter at have afsluttet cd’erne/arbejdsbogen. Vi skal gøre alle fem i serien. ”
~ Jason Bourguignon, onkel

Download vores helt gratis tennispsykologirapport!

Oplev, om du laver en eller meget mere af disse “dyre” uforcerede mentale spilfejl under kampe!

Download vores OGC Nice Trøje helt gratis tennispsykologirapport:

Seks uforcerede ‘Mental Game’ -fejl Tennisspillere laver mellem point

Du vil opdage:

Hvordan dit sind kan være dit bedste eller værste aktiv på banen.

Hvis du bruger dit sind effektivt mellem punkter.

En teknik, der kan hjælpe dig med at slippe det sidste punkt.

De øverste mentale spilfærdigheder, du har brug for for at mestre for at øge din selvtillid og ydeevne mellem point.

Klik her for at downloade din helt gratis rapport i dag: Seks uforcerede ‘Mental Game’ -fejl Tennisspillere laver mellem point

Hvad siger tennisspillere?
”Dr. Cohn, et af mine mål er at blive en verdensklasse-coach, der er et par trænere fra USA, der inspirerede mig til det mest john træ, børnehugula og Pat Riley. Efter at have arbejdet med dig viser jeg nu også dit navn blandt de mest indflydelsesrige trænere inden for mit felt! ”
~ Franz

Øg din selvtillid og fokus med ekspert mental spilcoaching!

Master mental spiltræner Dr. Patrick Cohn kan hjælpe dig med at erobre dine mentale spilproblemer med personlig coaching.

Du kan arbejde sammen med Dr. Patrick Cohn selv i Orlando, Florida eller gennem Skype, FaceTime eller telefon. Ring til os bompenge helt gratis på 888-742-7225 eller kontakt os for meget mere information om de forskellige coachingprogrammer, vi tilbyder!

Hvad siger vores mentale coachingstuderende?
”Maggie havde en sådan god weekend. Som altid, efter at hun arbejder med dig, virker hun bare meget mere jordet og fokuseret. Hun er mindre tilbøjelig til at se sig omkring og blive distraheret under sin kamp. Hun er meget mere fokuseret på et punkt ad gangen. Som forælder har jeg også lært at tilskynde til hendes procesmål og ikke resultater. Derfor spillede hun godt og vandt sin første dobbeltkamp og forstyrrede et podet hold i en virkelig virkelig tæt kamp! ”
~ Katherine Johnson Cannata, Irans fodboldlandshold Trøje Maggies mor

Leave a Reply