Army-Navy-spil på vej til fem byer fra 2023 med 2027

Army-Navy-fodboldkampen spilles også i fem forskellige byer i løbet af de næste fem år, blev det afsløret onsdag af Naval Academy Director of Athletics Chet Gladchuk også som Army West Point direktør for atletik Mike Buddie.

Kampen i 2023 vil være på Gillette Stadium i Foxborough, Massachusetts, før han tager til Landover, Maryland, i 2024. Spillet vil forblive i nordøst for de tre, der overholder årene også med Baltimore i 2025, East Rutherford, New Jersey, i 2026 såvel som Philadelphia i Atalanta BC Trøje 2027.

Relaterede historier

Den seneste på Covids indflydelse på sport: Ny NFL -sæson, ingen covidbegrænsninger

Rose Bowl Tradition Foundation når $ 40 mio. Mål for stadionrenoveringer

College Football Playoff til at udvide til 12-holdformat

Vanderbilt accepterer at navngive rettighedspartnerskab med FirstBank

CFP -titelspil på vej til Atlanta i 2025, Miami i 2026

”Ekstraordinær indsats, der blev fremsat i hele budprocessen, foretog evalueringer såvel som de endelige byvalg ekstremt konkurrencedygtige,” sagde Gladchuk. ”Forslag, der blev fremsat Cerezo Osaka Trøje frem, omfattede lokale, by såvel som at specificere dignitærer for at sikre, at den mest omfattende præsentation muligvis laves til valgudvalget. Det marketingpartnerskab, vi viser USAA, forstærkede klart den entusiastiske rente for at holde Army-Navy-spillet af mange af vores lands største byer. Vores destinationer i løbet af de næste fem år giver akademierne en chance for at dele den økonomiske indvirkning, historie såvel som sædvane af Army-Navy med et antal kvarterer i forskellige geografiske områder. Vi er specifikke, at hvert sted vil præsentere en unik imødekommende oplevelse for vores fans såvel som vil producere en utrolig uforglemmelig begivenhed for vores midshipmen såvel som kadetter. Vores taknemmelighed går ud til alle de byer, der viste rentesats såvel som lykønskninger til modtagerne af spilene. ”

Kampen i 2023 i Boston -regionen vil blive tidsbestemt til at falde sammen med 250 -årsdagen for Boston Tea -fejringen samt 225 -årsdagen for USS Constitution’s Maiden Voyage. Dette vil være den allerførste gang Army-Navy-spillet er blevet spillet i New England-regionen. Kampen 2024, den 125. i serien, vender tilbage til Washington for anden gang, den foregående går til at komme i 2011 med en 27-21 marineblå sejr.

De andre tre websteder er velkendte for FC Utrecht Trøje konkurrencen. Kampen i 2025 i Baltimore vil være den syvende gå til for matchup med holdene, der splittede de allerførste seks kampe, den seneste i 2016. East Rutherford, New Jersey, holder sit sjette hær-Navy-spil i 2026, efter at Navy vandt Sidste års spil på Metlife Stadium. Philadelphia vil afholde det årlige Army-Navy-spil for 91. gang i 2027 såvel som allerede er arrangeret til at afholde 2022-spillet den 10. december. Navy fører hele tiden serie 45-40-4 i spil, der blev spillet i Philadelphia.

”Vi er glade for at afsløre den næste fem-årige cyklus for America’s Game,” sagde Buddie. ”Army-Navy-spillet er et fantastisk udstillingsvindue for begge serviceakademier. Vi ser frem til pageantryet såvel som brugerdefinerede for at være på skærmen for fansen i disse byer, samtidig med at de giver en chance for at støtte kadetterne såvel som midshipmen. Vi havde en fantastisk rente fra mange regioner såvel som at sige takket være de byer, der deltog i valg af tilbud. Vi kan ikke vente med at få dette spil spillet på nogle utrolige spillesteder i fantastiske byer. ”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

You Might Also Like

Leave a Reply