World Rugby introducerer Women’s Rugby Campaign

World Rugby, sportens Worldwide Federation, har afsløret en ny verdensomspændende identitet, brandforslag samt kampagne for at øge interessen, involvering samt investering i kvinders rugby. Kampagnen “Women in Rugby”, støttet af USA Rugby, fungerer et hengiven websted – www.women.rugby – i et forsøg på at fortsætte det, der har været betydelig vækst i involvering blandt kvinder. Siden 2017 har Women’s Rugby tilføjet 2,7 millioner deltagere globalt, en stigning på 28 procent.

Kampagnen, der blev styrket af #tryandstopus -hashtaggen, vil fungere American Kiki Morgan som en af 15 inspirerende kvinder, der er ‘ustoppelige.’ Morgan, et medlem af U.S. Sevens -teamet, opdagede udholdenhed i rugby for at overvinde sin mors død. Hun krediterer historien om sporten med at hjælpe sine opnåede chancer for rejser, som hun aldrig troede var muligt.

”Vi er overbevist om, at avanceringen af kvinder i rugby er den største chance for vores sport at vokse i det næste årti, og derfor er vi stolte Southampton FC Trøje af at dele vores interessante nye brandidentitet i dag,” sagde verdens rugbyformand Sir Costle Beaumont. ”Ikke kun oplever kvinders rugby uovertruffen vækst rundt om i verden, men vi er godt på metoden til at realisere vores vision om et mere retfærdigt US Sassuolo Trøje spil for alle med anvendelsen af vores ambitiøse strategiske kvinders handlingsplan, som har en Sport Club Internacional Trøje transformerende indflydelse på alle områder af spillet. ”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply