New International Esports Federations præsident nomineret

Colin Webster, der tidligere tilbragte fem år i bestyrelsen for International Esports Federation, bliver organisationens præsident under sine generalforsamlinger i december.

Webster er den eneste nominerede kandidat til præsidentens stilling. Silviu Stroie har været den fungerende præsident i betragtning af den december 2018 efter fratræden af Jun Byung-Hun. Når Webster var bekræftet i december i Seoul, vil Webster tjene en treårig periode som præsident.

Esports har gjort en indsats for at blive anerkendt af den olympiske Southampton FC Trøje bevægelse og har set organiserede turneringer blive en del af større multisportbegivenheder, herunder de europæiske lege i Minsk, Hviderusland, i juni. Der vil være en udstilling Esports Tysklands fodboldlandshold Trøje -begivenhed i Tokyo næste år, der er tidsbestemt omkring de olympiske sommerkampe med en præmiepulje på $ 500.000 for Rocket League og Street Fighter V som et partnerskab mellem Det Internationale Olympiske FC Utrecht Trøje Committee og Intel. Feltet til begivenheden finder ud af efter en række online -kvalifikationer i begyndelsen af 2020.

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply