Først se inde i Arenaen i Seattle Center, da gengivelser, der er afsløret

Oak View Group (OVG), har denne uge afsløret en samling af detaljerede gengivelser, hvilket giver en forhåndsvisning af designet og æstetisk for Arena i Seattle Center.

Udgivelsen udviklet i samarbejde med det globale design- og arkitektfirma, befolkning, gengivelser afslører udseendet og strømmen på arenaens indre og udvendige rum. Derudover illustrerer gengivelserne, hvordan arenaen både vil bevare den historiske karakter af stedet og kreativt fejre sine Seattle Center -omgivelser.

Francesca Leiweke-Bode, OVG-præsident, sagde:

Det er så spændende at give folk et detaljeret kig på, hvad vi udvikler, og viser nøjagtigt, hvordan vi planlægger at fejre de historiske rødder i Seattle Center gennem et sted, der også vil give den allerbedste arena -oplevelse for fans.

Kurt Amundsen, rektor hos Populous, tilføjede:

Åben, indbydende og simpelthen uforglemmelig, mens man respekterer landemærkehistorien; Dette er de principper, der fortsætter med at drive vores design af renoveringerne til arenaen i Seattle Center. Vi er stolte over at samarbejde med Oak View Group for at definere arenaen igen som et underholdningssted i verdensklasse for det nordvestlige.

Som fremhævet i de nyligt afslørede gengivelser, viser den nye ser på Seattle Center et ekspansivt glasatrium-i henhold til billedet herunder-der giver en ny linse, gennem hvilken den historiske struktur kan opleves.

Den omfattende $ 600 mio. Renovering til spillestedet, tidligere kendt som Keyarena, sigter mod at flytte lokalet som den førende sports- og underholdningsdestination i det nordvestlige. Designet skaber Englands fodboldlandshold Trøje en stærkere forbindelse mellem arenaen og det omkringliggende Seattle -samfund gennem dens omfattende brug af glas og har et fuldstændigt redesignet interiør med nye klubber og sociale rum, alt sammen med at bevare stedets landemærkehistorie.

En stor fodgængerplaza pryder det sydøstlige hjørne til arenaen, hvilket giver fans et sted at samle og nyde udsigt over Seattle Center. Inde inde tilbyder Space Needle Club, beliggende på Upper Deck, et udsigtspunkt for handlingen og Mexicos fodboldlandshold Trøje synspunkter på atriet og det ikoniske Seattle -vartegn – Space Needle.

Under det historiske arena -tag venter en ny tilskueroplevelse. En intim 17.000-sædet arena-skål (i hockey-konfiguration) er blevet Schweiz fodboldlandshold Trøje kombineret med forskellige gæstfrihedsmiljøer og avancerede videovisninger blandt mange andre bemærkelsesværdige funktioner.

Nyheden om gengivelserne følger den nylige meddelelse om NHL-billetten til salget til Arenaen i Seattle Center. Fra 1. marts kl. 10.00 PT, Seattle Area Hockey -fans vil være i stand til at foretage et refunderbart depositum for sæsonbilletter på: NHLSEATTLE.com

For mere information kan du besøge NHLSEATTLE.com, NewarenaAsTeTleCenter.com eller OakviewGroup.com

Billeder, høflighed: OVG/Populous

#Sportsvenuebusiness – Holder dig ved det!

Del denne artikel

You Might Also Like

Leave a Reply