AC Milano samt FC Internazionale Milano afslører shortlistede stilarter til New Stadium

under en begivenhed, der blev afholdt på Politecnico di Milano i sidste uge, A. C. Milan S.P.A. (AC Milan) samt F.C. Internazionale Milano S.P.A. (FC Internazionale Milano/”Inter Milan”) afslørede de shortlistede idéstilarter til det nye Milano Stadium sammen med planer for et interessant Metropolitan Redevelopment Job til det omkringliggende San Siro -område.

“The Rings of Milano” af Manica Architecture/Sportium består af to ikoniske ringe, sammenlåst såvel som at adskille sig i perfekt balance, hvilket symboliserer historien om nøjagtigt, hvordan to klubber, permanent i opposition, såvel som nu forenet i deres grund til at beskytte En af Milanos mest lagrede traditioner. Stadionets ikoniske sammenkoblede ringe passer til både LED såvel som arkitektoniske løsninger til branding såvel som teamændring mellem kampe.

Det nye stadion i Milano er omhyggeligt integreret i en bredere masterplanudvikling, der vil genoplive såvel som omdanne San Siro til en park såvel som underholdningsdistrikt for befolkningen i Milano til at opleve året rundt, og bevare det originale tonehøjde og genindvinding Det som en gave til kvarteret for alle at nyde.

“Katedralen” af befolkede trækker motivation fra to af Milanos mest ikoniske bygninger; Duomo såvel som Galleria. Faktisk omkranser en solbelyst Galleria stadionet indhyllet af en elegant glasfasade. Katedralen er designet til at producere et unikt hus til fansen såvel som fortalere med skræddersyede installationer.

Stadionet er designet til at være det mest bæredygtige i Europa: Galleriaen er naturligt afkølet såvel som passivt opvarmede, fotovoltaiske paneler linjer stadiontaket, såvel som alt regnvand indsamles fra taget såvel som genanvendt. Stadionet er omgivet af 22 hektar miljøvenligt rum, der reducerer vandafstrømning.

Alessandro Antonello, forretningschef for FC Internazionale, sagde:

Det nye stadion i San Siro findes i hjertet af et ekstremt moderne, miljøvenligt såvel som beboeligt område, som vil være tilgængeligt året rundt. Jobbet viser DNA’et, der er lavet af innovation såvel som Feyenoord Trøje fremskridt, som historisk er indlejret i vores by, såvel som den nylige udvikling, der har bragt Milan tilbage til at være en avantgarde, der er tiltalende såvel som verdensomspændende by. Det multifunktionelle distrikt vil blive udviklet til de største krav til øko-bæredygtighed for at gøre det muligt for San Siro-distriktet, når han igen genopretter sig selv som en destination for europæisk såvel som verdensekspert for sport såvel som underholdning.

Paolo Scaroni, formand for Serbiens fodboldlandshold Trøje AC Milan, sagde:

AC Milano såvel som FC Internazionale har delt et stadion i San Siro i mere end 70 år. Projektets udholdenhed er de to klubs engagement sammen for det nye Milano Stadium. Det betyder øgede investeringer såvel som et typisk mål at give byen en sport såvel som underholdningsdistrikt, der er til livet året rundt takket være begivenheder, herunder begge hold samt produktion af opgaver til mere end 3.500 mennesker.

Efter denne uges præsentation til klubberne, parallelt med den institutionelle proces, vil en samarbejdskonsultation med byen Milano, både husholdninger såvel som fans: en undersøgelse snart blive introduceret på www.nuovostadiomilano.com.

Kilde:

Billeder, høflighed: AC Milan / FC Internazionale Milano

ALSD Worldwide-Europas en såvel som kun begivenhed, der er afsat til premium sæde- og gæstfrihedssektoren-kommer til Croke Park Stadium i oktober, hvor omkring 50+ fagfolk i høj kaliber fra hele Europa såvel som Nordamerika giver indsigt i nøjagtigt Sådan øge indtægterne med nye Hollands fodboldlandshold Trøje bygninger, renoveringer samt serviceudvidelser, ud over via de nyeste F&B såvel som innovationstilbud, til 250+ gæster fra klubber & hold, Stadia & Arenas, Sports & Entertainment Spilles, design og stil Virksomheder, producenter og leverandører, der skal være til stede.

#Alsdinternational – Europas førende begivenhed, der er afsat til sektoren for premium sæde og gæstfrihed

#sportsvenuebiz

#sportsvenuebusiness – verdens førende platform for sektornyheder og udvikling

Del denne artikel

Leave a Reply