NFL underskriver 10-årig aftale med Tottenham

NFL og Tottenham Hotspur har annonceret et 10-årigt partnerskab, der vil omfatte mindst to NFL-spil om året på det engelske Premier League-holds nye stadion i London.

Stadionet, der skal åbnes i sommeren 2018, vil indeholde Celta de Vigo Trøje et udtrækkeligt græsplænefelt med en menneskeskabt overflade under, der ville blive brugt til NFL-spil. Dette felt forventes at tilføje større fleksibilitet i planlægningen af ​​spil, hvor NFL har sin egen spilleoverflade til spil, der blev afholdt på spillestedet. Feltet vil være flerbrug og i stand til at være vært for andre sportsbegivenheder.

”Med voksende entusiasme for NFL i Storbritannien er vi forpligtet til at være vært for NFL-spil i spillesteder i verdensklasse og er i ekstase over at samarbejde med Tottenham Hotspur for at spille spil på deres fremtidige stadion,” sagde NFL-kommissær Roger Goodell. Borussia Dortmund Trøje ”Vi deler en vision og forpligtelse til at skabe den bedste oplevelse for vores teams, fans og lokalsamfundet.”

Ud over mindst to kampe om året på det nye Tottenham-sted, kan andre NFL-spil finde sted på forskellige spillesteder i Storbritannien i løbet af den 10-årige aftale. NFL har to sæsoner tilbage Danmarks fodboldlandshold Trøje på et arrangement med Wembley Stadium, hvor det har iscenesat 11 kampe i betragtning af at 2007 og er “optimistisk” for, at forholdet vil blive udvidet ud over 2016.

”Vi har nu en mulighed for at levere et af de mest specielle sportslige og nydelsessteder i verden, der samler EPL og NFL for første gang,” sagde Daniel Levy, formand for Tottenham Hotspur. ”De socioøkonomiske fordele, dette vil give til området, vil være enormt og demonstrerer vores engagement i regenereringen af ​​denne prioriterede bydel i London.”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply