Courtney Morrison Archer accepterer position ved National Football Foundation

Courtney Morrison Archer er blevet udnævnt til direktør for begivenheder for National Football Foundation (NFF) og College Hall of Fame.

Archer, en veteranatletikadministrator, bringer mere end 25 års collegiatadministrativ erfaring til NFF, hvor hun vil styre alle organisationens store begivenheder, fremhævet af NFF’s årlige prismiddag, der blev afholdt hver december som kulminationen på college -fodboldsæsonen sæson .

Relaterede historier

Phil Andrews: Fremtiden for USA Hegnbegivenheder

U.S. kvindes fodboldhold for at møde Tyskland i Florida, New Jersey

Oplev Kissimmee navngivet officiel rejsedestination for NFL London Gamba Osaka Trøje -spil

Analyse: IOC spiller et forsinkelsesspil for 2030 vinterkampe vært

Associated Luxury Hotels International Tabs Dan Meisler som global salgsdirektør

”Vi er glade for at få Courtney Archer til at deltage i Brasiliens fodboldlandshold Trøje NFF -teamet som vores direktør for begivenheder,” sagde NFF -præsident og administrerende direktør Steve Hatchell. ”Hun bringer et væld af erfaringer til rollen, og vi ser frem til hendes vejledning, når vi fortsætter med at bygge videre på succes med NFF’s årlige prismiddag og alle Polens fodboldlandshold Trøje vores andre begivenheder i løbet af året.”

Den 64. NFF’s årlige prismiddag, der er præsenteret af Las Vegas, er indstillet til 6. december og vil indeholde induktionen af ​​2022 College Football Hall of Fame Class; præsentationen af ​​2022 NFF National Scholar-Athlete Awards; og tildelingen af ​​den 33. William V. Campbell Trophy til College Football’s Top Scholar-Athlete.

Før NFF tilbragte Archer fire år på Southland -konferencen, hvor han senest havde titlen som associeret kommissær for kommunikation. Før han kom til Southland -personalet, tilbragte Archer 13 år med Conference USA, mens han også var involveret i forskellige lokale begivenheder og organisationer, herunder National Football Foundation, Cotton Bowl Classic og Fort Worth, Heart of Dallas og Frisco Bowls.

Tidligere var Archer direktør for medierelationer for Orange Bowl -udvalget i Miami, der fungerede som mediekontakt og primær talsmand for FedEx Orange Bowl, inklusive 2001 National Championship.

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

You Might Also Like

Leave a Reply