Hvordan atleter hopper tilbage fra nederlag

, der bevæger sig forbi savnede chancer i konkurrence

Et ubesvaret potentielt spilvindende skud definerer dig ikke …

Et efterår under en større konkurrence definerer dig ikke …

En faldet sfære i et slutspil definerer dig ikke …

En falsk start hos statsborgere definerer dig ikke …

En spil-slutningsfejl mod din mest markante rival definerer dig ikke. Ubesvarede chancer kan være bitre piller at sluge.

Så hjerteskærende som en fejl kan være i en enorm konkurrence, at et personmoment ikke fortæller virkeligheden om, hvem du er som atlet.

Dette er en udfordrende idé for adskillige atleter at købe til.

Stikket af nederlag er vanskelig, men nogle atleter irriterer sig, når de ser sig selv som den eneste grund til et ugunstigt resultat.

Det er forståeligt at opleve ugunstige følelser efter en glip af muligheden.

Du lægger en hel del arbejde, afsætter en stor mængde tid såvel som at give bemærkelsesværdige ofre som atlet for at sætte dig selv i omgivelsen for at få succes.

At se alt glide væk kan være ødelæggende for nogle atleter.

Så vanskeligt som det er at acceptere, er du meget mere end det en persons øjeblik.

Som atlet er du summen overalt, hvad du lægger i din sport …

Du er en vanskelig arbejdstager … du er holdbar tilbage fra skade såvel som at overvinde fejl … Du er en achiever, der er steget til adskillige vanskeligheder såvel som forbedret dit spil gennem årene.

Derudover er du meget mere end bare en atlet … du er en person med talenter, færdigheder samt positive høje kvaliteter uden for sporten.

Det kan være udfordrende at vade med de ugunstige tanker såvel som følelser efter at have gået glip af en chance, men du kræver at se det enorme foto, hvis du skal opdage fra oplevelsen såvel som at blive inspireret til at hoppe psykologisk stærkere tilbage i fremtiden.

Tag for eksempel Philadelphia Eagles Broad modtager Alshon Jeffery …

Jeffery var en stor grund til, at Eagles vandt 2018 meget skål såvel som ligeledes en stor bidragyder til Philadelphias slutspil i 2019.

Desværre faldt Jeffery et pas, der stoppede det sidste drev, hvor to minutter opholdt sig i et divisionsround-tab til New Orleans Saints, hvilket sluttede Eagles-mulighederne ved at gentage sig som mestre.

Jeffery var oprørt i skabsrummet, efter at spillet dog forstår, at dråber ligeledes er en del af spillet.

Jeffery: ”Det [stinker] bedst nu. Alle i omklædningsrummet er vi alle nede. Som jeg sagde, lod jeg mine holdkammerater ned, jeg lod byen Philadelphia ned. Det er på Vissel Kobe Trøje mig. Vi kommer helt sikkert tilbage næste år. Et teaterstykke [definerer mig ikke] … det sker. Det er en del af fodbold. Jeg hadede lige den metode, den fandt sted i slutspillet, såvel som det var det sidste øjeblik. ”

Jefferys metode til håndtering af dette øjeblik er en effektiv teknik til at blive bestået dette.

-> Føl følelserne – frustrationen er ubestridelig, så godt det er typisk at opleve disse ugunstige følelser.

-> Tag forpligtelse – Det allerførste skridt til flytning er at tage forpligtelse for din præstation.

-> Kredit dine succeser – Hvis du vil indrømme fejl, skal du ligeledes kreditere dig selv for dine succeser.

-> Gå videre – Slip. Efter lidt kort tid vil du kræve at flytte fremad. Du kan ikke nå din potentielle som atlet, hvis du bringer den ugunstige bagage for evigt.

-> Lær – Bestem, hvad du kan opdage fra oplevelsen for at forbedre dit spil i fremtiden.

Aktivér ikke et øjeblik Definer din funktion i sport … du er meget mere end det!

Flytter forbi en ubesvaret chance i en konkurrence:

Det er enkelt at dvæle ved en glip af chance, men det er ikke sundt eller fordelagtigt for dig som atlet.

Gå videre med at bemærke alle de ting, der hjalp dig med at komme til det sted, du er … al sved, al ofring, alle de ekstra timer, alle succeser osv.

At definere dig selv i bredere termer vil hjælpe dig med at etablere den mentale sejhed, der er nødvendig for at få succes i fremtiden.

Og husk altid, at sport er, hvad du gør, ikke hvem du er!

Øg din selvtillid såvel som fokus med professionel mental spilcoaching!

Hvis du er en topudøver under metoden, dog opdager dig selv AS Roma Trøje underpresterende i konkurrence, er den mest sandsynlige skyldige, der holder dig tilbage, dit mentale spil. Faktisk kæmper adskillige atleter med nøjagtigt det samme problem….

Master mental spiltræner Dr. Patrick Cohn kan hjælpe dig med at erobre dine mentale spilproblemer med personlig coaching.

Mød os gennem Skype, telefon, FaceTime eller Goto -møde. Med dagens videoteknologi er vi i stand til at linke med atleter såvel som trænere over hele kloden.

Mental sejhed coaching hjælper store atleter som dig med at opdage troen såvel som Marokkos fodboldlandshold Trøje holdninger, der forhindrer dig i at optræde til dit potentiale. Du vil opdage mentale spilteknikker til at udføre på din top meget oftere, overvinde præstationsplateauer såvel som manglende konsistens

Ring til os bompenge helt gratis ennull

Leave a Reply