Sports tillid booster 1: At tage sig af strenge forventninger

Præcis hvordan man håndterer strenge forventninger

Sidste uge komponerede jeg til dig om selvtillidsmorder nr. 1 i sport: Huse strenge forventninger …

Atleter, der bevarer ekstremt høje forventninger (krav), mister hurtigt tillid, når de ikke gør så meget som deres forventninger.

Strenge forventninger kan ligeledes forårsage dømmende tro såvel som selvtillid. Endnu værre endte atleter med at blive frustrerede, når de holder op med at arbejde for at gøre så meget som deres forventninger såvel som at miste fokus helt.

Denne uge vil jeg gerne gå over tillidsforstærker nr. 1: Præcis hvordan Manchester City Trøje man håndterer disse strenge forventninger. Når du kan håndtere strenge forventninger, vil du eller dine atleters tillid blomstre …

Et par trænere såvel som atleter modstår mit koncept om forventninger, der er skadelige for præstationen. Det er siden de ser tillid såvel som forventning som en i det samme. Men de er det ikke.

Så nøjagtigt hvordan kan du fjerne spørgsmålene om strenge forventninger?

Her er planen:

Identificer, hvilke forventninger der får i metoden for dig eller dine atleter.

Kast forventningerne væk – stop kræver, at du har brug for at nå dem.

Udskift dem med mange mere brugbare mål eller mål.

De fleste atleter opdager det vanskeligt at stoppe med at fokusere på forventningerne, da de har gjort det så længe (og ofte omfavne dem fra andre).

Så hvad er løsningen?

Valgmuligheden er at erstatte strenge forventninger med mange mere brugbare mål eller hvad vi telefonopkaldsprocesmål (mini -mål).

Tænk på procesmål som mål eller præstationskoder såvel som ikke virkelig mål, du har brug for at nå. Husk, at du sigter mod såvel som fokus på mål – du behøver ikke at nå dem.

Hvad er de mål, du skal fokusere på? Stil dit ene afgørende spørgsmål:

”Hvad kan jeg fokusere på, der vil hjælpe mig med at udføre eller forberede mig på…”… dette skud… dette skuespil… dette pas eller… dette løb?

Når du fokuserer på lidt mål, der hjælper dig med at udføre i øjeblikket, såsom dit mål eller forpligte dig til stykket, for eksempel, er dit sind låst ind i nutiden såvel som ikke forbruges med at erhverve resultater (a la forventninger).

Her er et par sportsspecifikke eksempler på mål eller små mål:

Golf: Fokus på at vælge kloge mål

Tennis: Fokus på at stole på mine forehand -streger

Baseball: Se kuglen såvel som React. hold det simpelt.

Hockey: Se den åbne spiller for passet

Svømning: Fokus på at bo på toppen af vandet

Basketball: Fokus på at være definitivt med at skyde

Det er klart, at du kan vælge mange mål, der hjælper dig med at fokusere på udførelse. Imidlertid er det afgørende at vælge et objektivt eller performance -signal, der hjælper dig med at forberede dig til eller udføre et godt spil, skud, rutine eller tonehøjde.

Og hold det enkelt, ikke overkomplicér din præstation!

Hej, hvis du glæder dig over mine mentale spiltips, skal du forud for denne e -mail til andre atleter eller trænere, der ville sætte pris på det.

I næste uge går jeg over selvtillidskorder nr. 2 af 6.

Din mentale spiltræner,

Dr. Patrick Cohn

P.S. Du kan opdage alle Urawa Red Diamonds Trøje mine tillidsfremmende ideer ved hjælp af min fremtrædende “selvsikre atlet”–cd såvel som arbejdsbogserier. Oplev meget mere her:

Den positive atlet -cd såvel som arbejdsbogserier

Og for unge atleter, trænere såvel som forældre til unge atleter:

Den positive sportsunge -cd såvel som arbejdsbogserier

Øg din selvtillid med mental spiltræning!

Master Mental Game Coach, Dr. Patrick Cohn, kan hjælpe dig eller din atlet (er) i alderen 12 år såvel som op, slippe af med Santos Laguna Trøje mentale spilproblemer med personlig coaching.

Du kan arbejde sammen med Dr. Patrick Cohn selv i Orlando, Florida eller ved hjælp af Skype, FaceTime eller telefon. Telefonopkald os gratis på 888-742-7225 eller kom i kontakt med os for meget mere info om de forskellige coachingprogrammer, vi tilbyder!

Hvad siger vores praktikanter?
“Wow !!! Hvilken uge havde jeg. Jeg var i stand til at gøre med en selvtillid, der gjorde det muligt for min stil at udstråle igennem – ingen meget mere ind i arenaen og holde dette “hjorte i forlygterne” look eller følelse. Jeg stoppede med at evaluere mig selv, mens jeg optrådte, så godt jeg virkelig forlod arenaen, efter at mine mønstre følte, at jeg havde oplevet meget sjov. Sig tak så meget. ”
~ Julia Dreyer, National Champion Equestrian

For alle atleter-Oplev tillidsforstærkende teknikker!

D har du et ugunstigt selvbillede af dig selv som atlet, der kvæler selvtillid?

Ligegyldigt ow positivt du prøver at være, er du ikke i stand til at ryste det spørgsmål, der skynder dig ind i dit hoved, når du opstiller din konkurrence?

Har du identificeret dig selv som en taber, dårlig tættere eller middelmådig atlet såvel som disse mærker holder dig fast i et hjørne af selvmedlidenhed såvel som ubeslutsomhed?

Hvis du faktisk har reageret på nogen form for disse spørgsmål, skal du inspicere den positive atlet!

Den positive atlet-cd såvel som arbejdsbogprogram er en 14-dages plan for den største selvtillid. Dette program er velegnet til enhver form for atlet eller instruktør, der ønskernullnull

Leave a Reply