Sports podcast: Teknikker, der hjælper atleter med at komme i zonen

i denne uges sportspsykologi -podcast, Dr. Cohn -interview Dave Jones fra BasketballshootingCoach.com. Træner Jones har coachet basketball i praktisk talt tredive år. Sportspsykologiekspert, Dr. Patrick Cohn og træner Jones taler om nogle forskellige teknikker for at hjælpe atleter med at få adgang til zonen meget mere konsekvent i praksis og konkurrence.

Lyt til denne måneds sportspsykologipodcast for at lære mentale spilteknikker, der hjælper atleter med at udnytte zonen.

*Download Sportspsykologi -podcasten #59 Aston Villa FC Trøje (højreklik og “Gem som” til din computer)

Grib Dr. Cohns helt gratis mentale træning og mental sejhed for sportsbøger!

Download en helt gratis sportspsykologirapport for at forbedre dit mentale spil!

Besøg sportspsykologi for atleter efter topprestationssport.

Øg din selvtillid med mental spilcoaching!

Master Mental Game Coach, Dr. Patrick Cohn, kan hjælpe dig SL Benfica Trøje eller din atlet (er), i alderen 12 år og op, erobrer mentale spilproblemer med personlig coaching.

Du kan arbejde sammen med Dr. Patrick Cohn selv i Orlando, Florida eller gennem Skype, FaceTime eller telefon. Ring til os bompenge helt gratis på 888-742-7225 eller kontakt os for meget mere information om de forskellige coachingprogrammer, vi tilbyder!

Hvad siger vores studerende?
“Wow !!! Hvilken uge havde jeg. Jeg var i stand til at udføre med en selvtillid, der gjorde det muligt for min stil at skinne igennem – ikke meget mere at komme ind på arenaen med det “hjorte i forlygterne” look eller følelse. Jeg stoppede med at evaluere mig selv, mens jeg optrådte, og jeg forlod faktisk arenaen, efter at mine mønstre følte, at jeg havde oplevet en masse sjov. mange tak.”
~ Julia Dreyer, National Champion Equestrian

For alle atleter-lær tillidsforstærkende teknikker!

D har du et negativt selvbillede af dig selv som atlet, der kvæler selvtillid?

Ligegyldigt ow positivt du prøver at være, er du ikke i stand til at ryste tvivlen, der skynder dig ind i dit hoved, når du stiller din konkurrence op?

Har du mærket dig selv som en taber, dårlig tættere eller middelmådig atlet, og disse etiketter holder dig fast i et hjørne af selvmedlidenhed og ubeslutsomhed?

Hvis du har svaret ja på nogen af ​​disse spørgsmål, kan du tjekke den selvsikre atlet!

Det selvsikre atlet-CD- og Workbook-program er en 14-dages plan for den øverste selvtillid. Dette program er ideelt til enhver atlet eller træner, der ønsker at opdage velprøvede tillidsforstærkende teknikker, der garanteres drastisk at opbygge selvtillid og forbedre sportspræstation.

Lær meget mere om et af vores mange populære CD -programmer i den selvsikre atlet -serie …

Den selvsikre atlet: En 14-dages plan for øverste selvtillid

Tjek alle produkterne i den selvsikre atlet -serie!

Hvad siger kunder?
”Jeg købte først den selvsikre atlet for at se, hvordan programmet gik og straks så resultater. Derefter købte jeg resten af ​​den selvsikre atlet -serie og har opdaget en dramatisk forbedring af mit niveau af spil eller burde jeg sige konsistens. Jeg spiller i øjeblikket NCAA Division 1 baseball for Lamar University, og endda mine trænere har opdaget en ændring i den måde, jeg metoder til spillet. Min holdning og selvtillid på pladen. ”
~ Tylor Prudhomme (Lyt til hans succeshistorie)

”Jeg er en ASP World -kvalificerende professionel surfer, og efter at have startet den” den selvsikre atlet ”havde jeg en praktisk talt øjeblikkelig holdningsændring om min egen surfingevne og min tankegang, der gik i konkurrence. Ved at bruge de selvsikre atletstrategier har min selvtillid gjort en komplet 180 grader. Jeg vandt en lokal pro/er et par uger tilbage, og havde bare mit bedste resultat af året i en af ​​de sidste store begivenheder på verdenskredsløbet denne sidste uge i Brasilien! Det er mit hemmelige våben! ”
~ Shaun Burrell, Professional Surfer (Lyt til hans succeshistorie)

For unge atleter og forældre – lær meget mere om, hvordan man hjælper børn med at forbedre tilliden hurtigt!

Vi har et godt program til dig kaldet “The Confast Sports Kid: A 7-dages plan for at opbygge øverste selvtillid.”

Det selvsikre sportsbarn er et 7-dages program for sportsforældre og børn til at øge den unge atletes præstation, lykke og succes … inden for sport og liv!

Det selvsikre sportsbarn er to programmer i et. Der er en manuel og cd til forældre/coaches og en arbejdsbog/cd til unge atleter.

Pakket med mentale teknikker, som du og dine børn kan begynde at bruge med det samme, lærer dette program dine atleter, hvordan man identificerer tillidsbustere, proaktivt beskæftiger sig med dem, styrer forventningerne, der undergraver tilliden og mentalt forbereder sig på at forblive selvsikker, når de står over for modgang.

Hvad mere er, vores program lærer dig som sportsforældre og træner, hvordan du kan skade dine børns tillid og giver dig instruktioner til at ændre din opførsel på måder, der vil forbedre dine atleters præstation, selvtillid og nydelse.

Lær meget Marokkos fodboldlandshold Trøje mere om et af vores mange populære CD -programmer i den selvsikre sportsbørne -serie …

Den selvsikre sportsbarn: En 7-dages plan for bygning SUnull

Leave a Reply