Jockey Club Gold Cup (G1) Betting Preview, Odds & Analysis

2019 Jockey Club Gold Cup Pits 3-årige mod ældre mænd for første gang. Victoren til Race 1/4-Mile får Gremio Trøje en “Win and You’s In” -plads i Breeders ‘Cup Classic Start Gate.
Feltet med fem kan være kort, men er fuld af talent. Opstillingen Ghanas fodboldlandshold Trøje inkluderer fire millionærer og tre vindere af klasse 1.
Jockey Club Gold Cup er kortet som race 10 af 11 med posttid kl. 05.49. ET. Sporet burde være hurtigt.
Betting odds for Jockey Club Gold Cup
Horseodds
Hones Code+160
Tacitus+250
Vino Rosso+350
Konserveringsmand+180
Olympisk landsby+3.000

Sats på Jockey Club Gold Cup – få en 50% op til $ 250 bonus på dit første depositum.

Ærekode (+160)

Fordele: Træner Shug McGaughey opdagede det essentielle for at holde ærekodeksen glad og vinde er at rumme sine løb. Ærekode var den overbevisende vinder af Travers (G1) og ser ud til at være den stærkeste af de 3-årige herinde.
Ulemper: Honor Code går ind i Jockey Club Gold Cup fra en levetid-bedste indsats i Travers. Hans hastighedsfigur sprang 15 point. Ofte er dette et tegn på, at en hest kan regressere næste gang.
Stykket: Dette er den tid på året, hvor de senere modne 3-årige sammensatte det hele. Ærekode bliver god på det bedste tidspunkt. Brug ovenpå og nedenunder.

Vores valg: Brug ovenpå og nedenunder til at satse på ærekodeks

Tacitus (+250)

Fordele: Tacitus har aldrig kørt et dårligt løb, men han får sjældent sejren. De ti-furlongs er bedst op i sin gyde, og træner Bill Mott fangede back-to-back-udgaver af Jockey Club Gold Cup i 2012-2013.
Ulemper: Tacitus har været udsat for nogle meget gode heste, men kommer stadig kort op. Han endte på andenpladsen i Travers bag Code of Honor, og den ene slog ham 3/4-længde til andenpladsen i Kentucky Derby.
Stykket: God hest, men leverer ikke altid. Brug nedenunder.
Brug nedenunder.
Vino Rosso (7-2) (+350)

Fordele: Vino Rosso har ramt bestyrelsen i 8 af 13-livet starter, mens de står over for Top Company. Hans løb er fordelt, og han går ind i Jockey Club Gold Cup Fresh.
Ulemper: Vil den rigtige Vino Rosso venligst stå op? Denne hest er et rigtigt mysterium. Han har aldrig spændt to sejre sammen, og for nylig har en god/dårlig race -cyklus i gang, hvilket fører op til en “god”.
Stykket: Vino Rosso vil Atalanta BC Trøje sandsynligvis klunkes op til en mindre pris. Hvis du kan lide hans gode/dårlige race -cyklus og kan lide at spille disse typer, skal du kaste et par bukke på ham for at vinde for det sjove. Ellers skal du spille nedenunder eller smide.
Spil nedenunder eller kast.
Konserveringsmand (9-5) (+180)

Fordele: Tal om en sen udvikler. Denne 6-årige har fanget tre af sine sidste fire starter, herunder Woodward (G1) og Belmont’s Suburban (G2).
Ulemper: Det er svært at banke denne gamle kriger. Han kan vinde fra tempoet eller på spidsen. Han er den bedste af de ældre heste og skal betragtes som en divisionsleder.
Stykket: Brug ovenpå og nedenunder.
Brug ovenpå og nedenunder.
Olympisk landsby (30-1) (+3.000)

Fordele: Bob Hess, Jr. Trainee har vundet tre af fire-livet starter med en kombineret margin på 7 1/4-længder. Hans hastighedstal forbedres, og han ejer den højeste hastighedstal i sen-tempo i marken.
Ulemper: Disse tre af fire-livet starter var imod piger og hævdede heste. Han har haft en stabil diæt med sprintløb og kørte aldrig ud over 1 1/16-miles.
Stykket: Kast
Smid væk.
Sats på Jockey Club Gold Cup på Bovada
Bovada er et af vores bedst bedømte hestevæddeløbssteder. Det giver nye spillere 50% op til $ 250 på deres første indbetaling.
Bovada.LV accepterer en række kasserermetoder, herunder flere cryptocurrencies. Disse behandles til helt gratis, når man foretager et depositum eller anmoder om en tilbagetrækning. Det har nogle af de højeste grænser for at satse på hestevæddeløb.
Laurie Ross – Ekspert hestevæddeløb
Laurie Ross er en stamtavleanalytiker, handicapper, en offentliggjort forfatter. samt et medlem af National Turf Writers and Broadcasters Association. Hun har forpligtet sin lidenskab for heste til den intensive undersøgelse af stamtavle og avlsteori i de sidste tyve år.
laurieross@safestbettingsites.com
Laurie Ross Bio

Del med dine venner:

Tags: hestevæddeløb
Hestevæddeløb

Forrige indlæg
ESL One New York 2019 | CSGO Tournament Betting Preview, Team Odds & Predictions Andrew Capitelli | 26. september 2019

Næste indlæg
World Series 2019 Betting Futures Preview Joseph Falchetti | 30. september 2019

Deltag i 1.000+ Sports Bettors, der modtager vores eksperters nyhedsbrev og går aldrig glip af et vindende sportsvalg!
Indtast en gyldig e -mail
E -mailede ugentligt, afmeldt med et enkelt klik.

Leave a Reply