Zeetta Networks til at lede den ‘smarte samtale’ på Smart Infrastructure 2017

Zeetta Networks vil føre Smart Conversation ved at være vært for begivenheden ‘Smart Infrastructure 2017’ for spillested og IT -ledere på Bristol Sports Sporting CP Trøje Ashton Gate Stadium denne 30. oktober.

Denne første-af-sin-slags ‘Smart Infrastructure’ -begivenhed med temaet ‘Smart ledere til smarte spillesteder’ er indstillet til at tiltrække it-direktører, ledere af spillesteder og dem, der er ansvarlige for fremtidssikringsstadier og spillesteder, til at køre Udviklingen af ​​deres egen digitale strategi.

En-dags-begivenheden, AZ Alkmaar Trøje der vil dække emner som ‘Programmerbar Stadia’ og ‘Integrated Digital Strategies’, vil tilbyde deltagere mulighed for at opleve et interaktivt udstillingsvindue af Zeetta Networks ‘Netos®-teknologi, og udelukkende demonstrere styringen af ​​et komplekst netværk Infrastruktur på en fleksibel, dynamisk og overkommelig måde.

For at maksimere gevinsterne ved smart infrastruktur skal en organisation være parat til at tilpasse sin arbejdskultur til at passe. Spillesteder, der går glip af denne acceleration mod smarte platforme, falder naturligvis bag deres konkurrence, og Zeetta -netværk ønsker at udløse nye samtaler for at drive smartere organisatoriske kulturer til smarte spillesteder og opdage samarbejder for at løse lokalitetsinfrastrukturbegrænsninger.

Zeetta Networks ‘administrerende direktør, Vassilis Seferidis, ser frem til at mødes med branchens ledere fra tværs af adskillige vertikaler og tale om de større synspunkter om de udfordringer, som smarte spillesteder var til stede, som han bekræftede:

Vores Netos®-platform er et første-af-sin-slags-projekt understøttet af Innovate UK, og det præsenterede vores leveringsteam med adskillige udfordringer. Vi er glade for at dele vores oplevelser, der er opnået ved at engagere sig i stadionbrugere, og Smart Infrastructure 2017 vil udforske disse forbedrede operationelle data, som vi ser i Stadia, og hvordan tankeledere kan drive ændringer i smarte spillesteder.

Mike Bohndiek, leder af det ved West Ham, der vil tale på Smart Infrastructure 2017, sagde:

Fans forventer en øget oplevelse gennem deres teknologi og giver en markant forskel til deres stadionoplevelse i stedet for at blive hjemme. Infrastruktur har det væsentlige for at levere dette potentiale, og jeg ser frem til at høre meget mere om den succes, Ashton Gate har oplevet i denne henseende, mens jeg deler RB Leipzig Trøje viden med kammerater.

En gæstetaler fra Ruckus Wireless, en vigtig partner for Zeetta Networks, vil også tale på arrangementet. Andre gæstetalere vil tilbyde virksomhedens kontekst til at investere i smart infrastruktur og dele vigtig indsigt i at omdanne et spillested til en smart struktur, der gavner både interessenter og forbrugere.

Billetter er stadig tilgængelige til Smart Infrastructure 2017, og du kan RSVP og beskytte dit sted her.

Deltag i samtalen ved hjælp af hashtaggen: #smartinfra2017

Find ud af meget mere om Zeetta Networks ‘avancerede netværkssoftware på deres websted (www.zeetta.com) eller følg dem på Twitter gennem @zeettanetworks.

Om Zeetta Networks
Zeetta Networks er den førende facilitator for ‘Network-as-a-platform’ ved hjælp af åbne netværksteknologier. Virksomhedens NetOS® er en adskilt softwaretjeneste, der giver netværk mulighed for at blive programmerbare platforme til udførelse af applikationer på toppen. Det er baseret på patenteret softwaredefineret netværksteknologi, der giver den tydelige evne til at kontrollere, ikke kun IP/Ethernet-netværk, men også optiske transportnetværk og trådløse adgangsnetværk til en komplet ‘ende-til-ende’ levering af tjenester og applikationer på tværs af hele netværket.

#Sportsvenuebusiness – Holder dig ved det!

Del denne artikel

You Might Also Like

Leave a Reply