Fem NGBS-partner med USADAs Truesport Program

Fem nationale styrende organer har samarbejdet med det amerikanske anti-doping agenturs Truesport-program, der deltager i 23 andre NGB’er, der deltager i det akademiske materialepartnerskab for at fremme rent såvel som sund konkurrence, Arsenal FC Trøje sportsudøvelse såvel som karakteropbygning såvel som livsfærdigheder.

De seneste indgange til programmet er USA Diving, USA Karate, USA Team Handball, USA Badminton samt U.S. Lacrosse.

”Vi er glade for at samarbejde med Truesport samt dele denne værdifulde meddelelser med vores næsten 450.000 medlemmer,” sagde Ann Carpenetti, vicepræsident for lacrosse -operationer for U.S. Lacrosse. ”Vi har en robust kommunikationsplatform til at nå lacrosse -kvarteret, såvel som vi føler, at dette materiale vil blive godt fået af vores spillere, trænere, embedsmænd, programledere såvel som forældre.”

Truesport tilbyder NGBS chancen for at udvide deres akademiske tilbud til deres medlemskab af coaches, forældre såvel som atleter om emnerne som sportsnæring, teamwork samt mobningforebyggelse. Det er rettet mod at give en positiv ungdomssportoplevelse, der giver unge atleter mulighed for at gøre gode muligheder for såvel som uden for banen.

”Vi værdsætter væksten i livsfærdigheder i vores Serbiens fodboldlandshold Trøje ungdomsatleter,” sagde Elizabeth Sottile, USA National Karate-Do Federations medlem såvel som Event Services Manager. ”Med dette nye partnerskab er USA Karate nu i stand til at dele Truesports akademiske ressourcer på ren såvel som sund præstation, sportsmandskab såvel som karakterfremskridt med vores medlemmer for at hjælpe med at forbedre vores unge atletes færdigheder, såvel som uden for vores sport . ”

”Truesport arbejder flittigt for at producere informativt indhold, støttet af professionel forskning, for at tackle de problemer, som ungdomsatleter, forældre såvel som trænere beskæftiger sig med både sport såvel som deres daglige liv,” sagde Lisa Voight, Truesport Business Advancement Manager. ”At dyrke vores partnerskaber i NGB -kvarteret giver os mulighed Schalke 04 Trøje for at sikre, at vi har en positiv effekt på livet for fremtidige ledere såvel som de mennesker, der hjælper med at hæve dem.”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply