Brendan Rhim: Sætter Cycling World On Meddelelsen

i maj 2015, Brendan Rhim, en 19-årig fra Norwich, Vt., Satte cykelverdenen på varsel hos de collegiale statsborgere i North Carolina. Med 40 miles at gå, angreb Furman College -nybegynderen på den første store bakke på banen, tog føringen alene, pakken langt bagefter. En dag senere vandt han kriteriet, hjalp derefter sit hold med at vinde tidsforsøgene og feje Division II -statsborgere. Det var første gang, at ethvert collegehold har fejet alle discipliner.

Det var ikke den eneste nationale sejr for RHIM, der blev rekrutteret til at være en del af Californien enorme Berry Farms/Specialized Development US Sassuolo Trøje Team. I april forbløffet han de bedste racere i landet ved at slå dem på Californiens Redlands Bicycle Classic, den mest betydningsfulde sejr i hans karriere. I maj vendte Rhim hjem for at vinde King of the Mountain -titlen på Killington Stage Race med sin Cal enorme holdkammerat og kollega Vermonter Ansel Dickey Best ved siden af ​​ham på podiet.

Det var en særlig sød sejr for RHIM, der voksede op med at træne med træner Peter Vollers og Killington Mountain Schools cykelteam. Som junior og studerende ved Hanover High School havde han vundet Killington -sceneløbet Rangers FC Trøje kl. 16 og i 2012 gik videre med kriteriet i juniorstatsborgere. Derefter begyndte Win Furman -træner Rusty Miller at rekruttere Rhim.

”Ud over hans fysiske gaver er det hans opførsel, der vil se ham til toppen af ​​sporten,” fortalte Miller til Velo News efter Montpellier HSC Trøje Collegiate Nationals -sejren. ”I løbet vil han rive dit hoved af og stampe på din kranium, men før og derefter flirer han som Buddha, uforstyrret af noget. Jeg har aldrig set en atlet med sådan kontrol over hans konkurrencedygtige stribe, meget mindre hos en, der stadig er teenager. Hans rolige tilstedeværelse holder hele holdet i lethed. ”

Den ro vil gøre Rhim godt, da han går ind i sæsonen 2016 med Cal enorme og sætter øje med at blive medlem af Pro Continental Team også.

You Might Also Like

Leave a Reply